Vil du have personlig fodboldtræning?

Vi har samlet nogle af landets dygtigste fodboldtrænere – og flere er på vej… Vi tilbyder personlig fodboldtræning. Både til ham/hende der ønsker træning hjemme i baghaven. Nogle af vores trænere vil også kunne bookes til holdtræning.

Personlig fodboldtræning skal ses som et supplerende tilbud om dygtiggørelse af evner. Der er således ikke tale om et alternativ til spillerens klubtræning (den anbefaler vi altid kommer i første række). Det svarer lidt til at man i skolen er dygtig til engelsk og dansk – men måske halter til matematik – så kan man supplere skolen med ekstra undervisning.

Vi tilbyder forskellige typer personlig foboldtræning. Blandt andet:

Du kan få et overblik over, hvilke trænere fodboldakademiet.dk pt tilbyder her

Personlig fodboldtræning i hele Danmark

Har du behov for personlig fodboldtræning, og er der en af trænerprofilerne der matcher dine ønsker, så kan du udfylde nedenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage med eventuelle trænerforslag, hvis du er i tvivl om, hvem der matcher dig bedst.

Inden længe går vi online med vores betalingsmodul, hvor du kan bestille og booke trænere online. Det kan du læse mere om i vores nyheder her

Hvem kan få personlig fodboldtræning?

Fodboldakademiet.dk tilbyder personlig fodboldtræning til alle spillere. Der tilbydes træning til både drenge og piger – i alle aldre. Vi anbefaler dog at man er minimum 10-11 år, før vi begynder med den personlige udvikling. Fodbold er stadigvæk en leg i disse alderstrin.

Vi tilpasser ethvert forløb de individuelle behov, som spilleren har.

Derfor er en del af den personlige træning ligeledes et spørgsmål om en god dialog og kemi fra start af.

Tøv ikke med at give et kald, hvis du har spørgsmål eller andet.