Træning & Trænere

Individuel træning

Individuel træning

Personlig træning i det du vil udvikles i

Se herunder, hvem der tilbyder personlig træning eller kontakt os for at høre mere, hvis ikke du finder, hvad du søger.

Holdtræning

Holdtræning

Lær at score mål, redde bolden eller fx at sparke frispark

Vi tilbyder holdtræning, hvor du kan tilmelde dig 3 timers træning fordelt på 3 uger, hvor du kan udvikle lige netop den kompetence, du vil.

Michael Hemmingsen

Michael Hemmingsen

DBU P-Licens træner

Michael Hemmingsen er en af Danmarks absolut bedste trænere. Nu kan du få muligheden for at blive trænet af Michael, og opleve hvordan det er at blive trænet, af en Superliga-træner. Michael tilbyder bla. holdtræning med 4-5 personer ad gangen.

Anders Clausen

Anders Clausen

Angrebstræner - Mest scorende spiller i 1.div nogensinde

Anders Clausen er tidligere angriber i både Superligaen og 1.division. Med hans 109 mål i 1.div, er han den ubestridte all time topscorer.
Anders giver dig redskaber til, hvordan du afslutter i forskellige situationer, hvordan du scorer fra vinkler foran mål og på hvilken måde dit spark skal være. Med andre ord: Han giver dig redskaberne til at blive topscorer.

Janus Blond

Janus Blond

Fysisk træner

Janus Blond er fysisk træner i OB. Han skabte revolutionerende resulater med SønderjyskE’s Superligahold. Du har mulighed for at tilknytte Janus som eksempelvis fysisk træner op til sæsonstart, så du sikrer, at du kommer i kanon form!

Niels Madsen

Niels Madsen

Træner i FC København

Niels Madsen, som til daglig er fuldtid i FC København, vil nu fremover kunne gøre dig til en endnu bedre fodboldspiller. Niels har selv spillet divisionsfodbold i Nykøbing F., Næstved og B.93. Derudover er han i besiddelse af UEFA’s A-licens. Niels har været træner siden 2003 og arbejdet med fodbold på fuld tid siden 2008. Det har betydet trænerjob hos B.93, AB, Brøndby og nu FC København - Hvor det har været alt fra u10 til u19 liga.

Jacob Gaxe

Jacob Gaxe

Tidl. sportsdirektør og spilleragent

Skal du have lagt en karriereplan, så kan du tilknytte Jacob "Gaxe" Gregersen, der om nogen, kender gamet i Dansk fodbold. "Gaxe" giver dig de redskaber der skal til, for at du kan performe på bedste vis - og lægger en karriereplan som er dømt til at lykkes, hvis du vil arbejde hårdt.

Micki Kold Nagel

Micki Kold Nagel

Forsvarstræner

Ønsker du at forbedre og udvikle dig som forsvarspiller? Så er Micki den helt rette træner for dig.
Til daglig spiller Micki på KFUM Roskildes Danmarksserie hold.